Ferry Terpstra, interimmanager

Ervaren en resultaatgerichte business- en IT-leader. Een ondernemer en bestuurder met ruim 20 jaar ervaring in ICT-, informatie- en algemeen management. Toont onberispelijk leiderschap en integriteit. Communicatief excellerend, sterk analytisch en beschikkend over goed ontwikkelde coaching- skills. Sterke academische referenties in business en IT. Kan uitstekend werken in een complexe, politieke en bestuurlijke omgeving onder fysiek en mentaal zware omstandigheden. Beschikt over een groot incasseringsvermogen en is in staat om flexibel en effectief op wijzigende omstandigheden te reageren.FerryTerpstra3717

Begonnen als officier bij de Koninklijke Landmacht, met na 12 jaar de overstap naar een grote bank/verzekeraar. Werkt sinds 1992 in diverse managementfuncties, waaronder operationeel-, verander- en tactisch management. Gedegen ervaring met grote commerciële trajecten, IT- procurement, leveranciers-management, het initiëren en managen van outsourcingsprojecten, offshoring en overnames binnen ICT-omgevingen.

Gepassioneerd over de mogelijkheden van nieuwe (disruptieve) technologie, technologische innovatie en het ontwikkelen van de nieuwe businessmodellen die daarbij horen. Bewezen vermogen om strategische plannen te ontwikkelen en deze tot uitvoering te brengen.

Specialties: Operations management, changemanagement, informatiemanagement, business-IT alignment, IT strategy, business model canvassing, IT (out-)sourcing, Enterprise- en IT architectuur, program management en IT-portfolio management.

CV Ferry Terpstra